Route

Routebeschrijving

Ons restaurant bevindt zich in het hartje van Oudenbosch, schuin tegenover het bekende Basiliek van Agatha en Barbara aan de Markt.

Komt u vanuit de A17, of Oud Gastel, neem dan de afslag richting Oudenbosch. Volg daarna de N641 (bij het rotonde de derde afslag) naar Oudenbosch. Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag naar het centrum en vervolgens kunt u ons vinden aan de rechterkant van de Markt.

Komt u vanuit Etten-Leur of Hoeven, volgt u dan de N640 naar Hoeven en dan vervolgens Oudenbosch. Vervolg uw weg richting het centrum van Oudenbosch. Bij aankomst aan de Markt, kunt u ons restaurant vinden aan de linkerkant.

Komt u vanuit de A58, neem dan de afslag richting Bosschenhoofd. Vervolg uw weg door Bosschenhoofd aan de Vaartweg en de Molenstraat. Aan het eind van de Molenstraat, slaat u rechtsaf, waardoor u aan de Markt komt. U kunt ons restaurant daarna vinden aan de rechterkant.

Komt u vanuit Standdaarbuiten, gaat u dan via de Oudlandsedijk richting Oudenbosch. Vervolg uw weg richting het centrum. Aan het eind van de Julianalaan slaat u linksaf, waardoor u op de Markt komt. U kunt ons dan vinden aan uw rechterzijde.

Parkeren

U kunt rondom het restaurant gratis parkeren.